Ankaran

ankaran nogomet priprave

Ankaran je že stoletja cenjen zaradi ugodnega podnebja, ki je temelj zdravstvene in turistične ponudbe kraja. Sonce in morje tudi na severu Istre spodbudno vplivata na športnike, ki se tu odločijo trenirati med tekmovalnim premorom. V Ankaranu nogometne ekipe namestimo v Vilah Adriatic*** ali v bližnjem Debelem rtiču, za treninge pa izbiramo med nogometnimi igrišči v Ankaranu, Kopru ali Dekanih.

VILE ADRIATIC***

Vile Adriatic so bile prenovljene v letu 2012 in so obdane s čudovitim parkom, sobe so klimatizirane in imajo balkon oz. teraso. Opremljene so z novim pohištvom, plasma SAT-TV, wifi internet, telefonom, delno s hladilniki in sušilcem za lase. Na voljo je 48 družinskih sob s pogradom (velikosti 90*200), 10 triposteljnih sob in 10 dvoposteljnih sob s pomožnim ležiščem.

Nogomet priprave Ankaran VileA

*Cena je informativna; dejanska cena je odvisna od števila prijavljenih oseb, termina in števila nočitev;

NOGOMETNA IGRIŠČA

Veliko travnato igrišče v Ankaranu je od Vil Adriatic oddaljeno približno 900 m. Igrišče v Ankaranu ima garderobe, tribuno in umetno razsvetljavo, ki omogoča večerne treninge. Na voljo je tudi veliko igrišče z umetno travo (100 x 60 m) v 4 km oddaljenem italijanskem kraju Muggia.

NA RAZPOLAGO JE:

1 x igrišče z naravno travo
1 x igrišče z umetno travo (Muggia)
umetna razsvetljava
garderobe
uporaba rekvizitov za trening