Bled

bled nogomet priprave

Bled je najpopularnejša turistična destinacija Slovenije, in to z razlogom. Pravljično modro-zeleno jezero sredi katerega leži otoček s cerkvijo je verjetno najbolj prepoznavna ikona Slovenije v tujini. Zaradi vsega so nogometne priprave na Bledu vsekakor nekaj posebnega. Kot nastanitev ponujamo prav tako osupljiv hotel Astoria, najbližje nogometno igrišča pa je na voljo na Bledu in je od hotela oddaljeno 500 m. Po želji lahko uredimo trening v bližnjih Lescah, kjer so trenirala že tako znana imena kot je Didier Drogba ali pa Wesley Sneider... 

HOTEL ASTORIA****

Hotelski Bled se nahaja v osrčju zgodovinskega mesteca Bled, obdanega s čudovito jezersko obalo, neokrnjeno naravo ter pogledom na edinstveni Blejski grad. Klimatizirane sobe vključujejo minibar, sef, mizo, kabelsko TV in lastno kopalnico s prho ali kadjo. Brezplačen brezžični internet je na voljo v sobah in javnih predelih. Hotelsko preddverje in bar se odpirata na prostorno teraso, sodobna konferenčna dvorana pa nudi vso potrebno tehnološko ter drugo opremo. Spa z wellnessom obsega masažne kadi, zaseben spa, Svet savn in lepotni salon. Obiščete lahko tudi fitnes ali pa se sprostite v masažnem studiu.

Nogomet priprave POLETNE SPLOŠNA

NOGOMETNA IGRIŠČA

Na voljo je dobro pripravljeno nogometno igrišče na Bledu, ki je od hotela oddaljeno 500 m. Igrišče ima naravno travo in vso potrebno infrastrukturo.

Po želji lahko uredimo trening na vrhunskem nogometnem igrišču v Lescah z naravno travo, ki je od hotela oddaljeno približno 10 min vožnje z avtobusom.

NA RAZPOLAGO JE:

 1 x igrišče z naravno travo
 tekaška steza
garderobe
uporaba rekvizitov za trening