Brdo pri Kranju

nogometne priprave brdo

Brdo pri Kranju je že več let nogometni štab slovenske nogometne reprezentance. Hotel Brdo je situiran na vhodu v samo posestvo Brdo in je simbol visoke kvalitete, zaradi česar je pogosto gostitelj poslovnih in protokolarnih dogodkov. Treninge omogočamo na nogometnem igrišču v športnem parku Šenčur, ki je od posesti oddaljen približno.

HOTEL BRDO****

Hotel Brdo ima 78 sob in suit. Poleg prijetno opremljenih sob hotelske storitve dopolnjuje dodatna ponudba, ki skrbi za dobro počutje gostov. Ti lahko uživajo v naravnem okolju Posestva Brdo, v kulinaričnih doživetjih in sprostitvi v hotelskem wellness centru Vrelec Brdo. Hotel Brdo je edini hotel v Sloveniji, ki ima certifikat »Safe-Star Quality Hotel«,katerega ključni namen je povečati in zagotoviti požarno varnost hotelskih gostov in osebja. Hotelskim gostom so brezplačno na voljo vstop v park Brdo, Wi-Fi, uporaba fitness studia, vstop v wellness center Vrelec Brdo.

Nogomet priprave POLETNE SPLOŠNA

NOGOMETNA IGRIŠČA

Športni center Šenčur vključuje igrišče z naravno travo standardnih velikosti. Igrišče je vrhunsko pripravljeno, kar priča tudi dejstvo, da na njemu trenira slovenska nogometna reprezentanca, kadar so na pripravah na Brdu. Igrišče ima namakalni sistem in umetno razsvetljavo. V sklopu centra je še pomožno igrišče z naravno travo, ki pa je slabše kvalitete.

NA RAZPOLAGO JE:

 2 x igrišče z naravno travo
umetna razsvetljava
uporaba rekvizitov za trening