Čatež

Terme Čatež so sopomenka za izjemno turistično ponudbo. Pozicionirane so ob Savi, 2 km od Čateža. Do letališča Zagreb je 35 km, Ljubljana je 100 km stran, do železniške postaje v bližini Brežic pa je 5 km. Nogometni tereni so v bližnjih Brežicah in ponujajo vse, kar potrebujete za kvalitetne priprave. Terme Čatež so v fazi izgradnje novega lastnega nogometnega igrišča, ki se bo nahajal direktno ob hotelu Terme in bo na voljo v sezoni 2016.

HOTEL TERME****

Hotel Terme je umaknjen od vsakodnevnega vrveža v mirnejšem predelu Term Čatež. Ponuja obsežen spa ter wellness z notranjimi in zunanjimi bazeni, aperitiv bar v preddverju, restavracijo s teraso, center zdravja ter lepote z edinstvenimi rimsko-irskimi kopelmi, savno in igralnico Lido. Vse sobe so odete v naravne bež tone in vključujejo sodobno praktično pohištvo, TV z ravnim zaslonom, minibar, mizo, sef ter zasebno kopalnico s kadjo ali prho, sušilcem za lase in copati.

Nogomet priprave POLETNE SPLOŠNA

NOGOMETNA IGRIŠČA

Športni center Brežice razpolaga z glavnim igriščem dimenzij 100m x 70m, s pomožnim igriščem dimenzij 90m x 55m, z dvema vadbenima poligonoma, ki sta namenjena specifični nogometni vadbi in manjšemu igrišču z umetno travo.  V samem objektu je poleg glavnega nogometnega igrišča še fitnesom, garderobami, ki so opremljene s tuši in sanitarijami. Športni center je od hotela Tereme oddaljeno približno 10 min vožnje z avtobusom. (cca 5 km)

Terme Čatež so v fazi izgradnje novega lastnega nogometnega igrišča, ki se bo nahajal direktno ob hotelu Terme in bo na voljo v sezoni 2016.

NA RAZPOLAGO JE:

 2 x igrišče z naravno travo
 1 x manjše igrišče z umetno travo
umetna razsvetljava
garderobe
uporaba rekvizitov za trening