Fažana

nogomet pripreme istra

Fažana je izhodiščno pristanišče za obisk Brionov in hkrati zelo ugodna in priročna destinacija za zimske nogometne priprave v Istri. Namestitev je možna v Hostlu Amfora, ki je le preko ceste od fažanskega nogometnega igrišča Oliva, ki je glavno igrišče NK Mladost.

HOSTEL AMFORA

Hostel Amfora razpolaga s 17 sobami v dveh nadstropjih, katere je možno preurediti po vaši želji od enoposteljnih do štiriposteljnih. Nahaja se v središču mesta Fažana, le 50 m od plaže. Sobe in skupne spalnice so preprosto, vendar lepo opremljene, vključujejo pa omaro in pogled na vrt. Na voljo imate tudi skupne kopalnice s prho. Za hrano je poskrbljeno v sosednji restavraciji, kjer boste lahko imeli vse tri obroke (zajtrk, kosilo, večerja). Le 50 m od nastanitve najdete različne restavracije in bare. Trgovina z živili je oddaljena 30 m.

Nogomet priprave Fazana Amfora

*Cena je informativna; dejanska cena je odvisna od števila prijavljenih oseb, termina in števila nočitev;

NOGOMETNA IGRIŠČA

V Fažani je stadion Oliva, ki je glavno igrišče NK Mladost. Igrišče ima vso potrebno infrastrukturo vključno z umetno razsvetljavo. V bližini je še nogometno igrišče Valbandon, prav tako z naravno travo, ki pa nima razsvetljave in je nekoliko slabše kvalitete.

NA RAZPOLAGO JE:

 2 x igrišče z naravno travo
 umetna razsvetljava

garderobe
uporaba rekvizitov za trening