Istarske Toplice

motovun_header nogomet priprave

Istarske toplice stojijo sredi neokrnjene narave v notranjosti Istre, le 10 km od meje s Slovenijo, prav toliko pa je tudi do srednjeveškega mesteca Motovun. V bližini kraja Livade je izvir zdravilne vode, okrog katerega so zasnovali zdravilišče z dvema hoteloma, ki sta v vseh letnih časih tudi bazi klubov za nogometne priprave. Od hotelov do nogometnega igrišča je nekaj minut hoje.

HOTEL SVETI STJEPAN****

Hotelski kompleks ponuja 4 bazene, vključno z bazenom, ki vsebuje termomineralno vodo z žveplom, 5 savn, različne zdravilne in lepotne tretmaje ter masaže. Na voljo so sobe, opremljene s sodobnim pohištvom, posteljnino, klimatsko napravo in satelitsko televizijo. Na voljo so številne možnosti za rekreacijo, vključno s fitnesom, namiznim tenisom, nogometom in s kolesarjenjem. Možni so tudi sprehodi in tek v naravi.

Nogomet priprave Istarske SvStjepan

*Cena je informativna; dejanska cena je odvisna od števila prijavljenih oseb, termina in števila nočitev;

HOTEL MIRNA***

Hotel stoji na mirni lokaciji sredi neokrnjene narave na obrobju mesta Livade, med hriboma, na katerih ležita mesteci Motovun in Buzet. Vse sobe vključujejo satelitsko televizijo in kopalnico s prho. Vrhunsko opremljen wellness ponuja zunanji in notranji bazen z žvepleno termalno mineralno vodo, 25-metrski bazen ter otroški bazen. Fitnes studio nudi 5 različnih savn, masaže, tretmaje telesa, fizioterapijo, zdravilne tretmaje z blatom in inhaliranje žveplene vode.

Nogomet priprave Istarske Mirna

*Cena je informativna; dejanska cena je odvisna od števila prijavljenih oseb, termina in števila nočitev;

NOGOMETNA IGRIŠČA

Na voljo je eno nogometno igrišče z naravno travo, ki je lepo urejeno in ima umetno razsvetljavo. Od hotelskega kompleksa je oddaljeno približno 300 m.

NA RAZPOLAGO JE:

 1 x igrišče z naravno travo
umetna razsvetljava
uporaba rekvizitov za trening