Kranjska Gora

kranjska gora nogomet priprave

Kranjska Gora je priljubljeno območje za smučanje, njena edinstvena pokrajina, visoko kvalitetni hoteli in lepo urejena igrišča pa zagotavljajo vrhunske pogoje za poletne nogometne priprave. Kranjska gora leži na nadmorski višini 810 m, kar dodatno pripomore k izboljšanju aerobne kapacitete.

HOTEL KOMPAS****

Hotel Kompas stoji v prekrasnem okolju v neposredni bližini smučišč. Obdan je z vrtovi in zelenimi travniki ter ponuja lasten wellness. Wellness vključuje turško in finsko savno ter notranji bazen. Ima 149 udobnih in sodobnih sob. Opremljene so s tušem, brezžičnim internetom, digitalno televizijo, telefonsko linijo, sefom in sušilcem za lase.

Nogomet priprave POLETNE SPLOŠNA

SUITE HOTEL KLASS****

Sodobno opremljen hotel ponuja sodobne nastanitvene enote, restavracijo in bar s teraso na prostem ter savno. Vse nastanitvene enote vključujejo klimatsko napravo, sef, TV, mizo in lastno kopalnico s prho, z brezplačnimi izdelki za osebno nego ter s sušilcem za lase. Večina enot ima tudi balkon s pogledom na okoliške gore. Ob recepciji v pritličju najdete notranji bar Klass Caffé z zunanjo teraso in s pogledom na gorske vrhove v okolici Kranjske Gore. Poleg bogate izbire pijač si lahko privoščite tudi tople ter hladne prigrizke. Koristite lahko brezplačen brezžični internet in parkirišče.

Nogomet priprave POLETNE SPLOŠNA

APARTMAJI VITRANC***

Nastanitev Vitranc Apartments se nahaja v neposredni bližini smučišč v Kranjski Gori, na izvrstni lokaciji, obdani s slikovitimi gorami in z mirno pokrajino. Stavba z apartmaji je bila leta 2000 v celoti prenovljena. Stoji v bližini središča Kranjske Gore, kjer se lahko sprostite in obiščete številne bare, restavracije ter trgovine. Z doplačilom je na voljo dostop do wellnessa Aqua Larix v hotelu Larix in spa v hotelu Kompas.

Nogomet priprave POLETNE SPLOŠNA

NOGOMETNA IGRIŠČA

Na voljo je eno nogometno igrišče z naravno travo, ki je lepo urejeno in ima umetno razsvetljavo. V sklopu je še eno manjše igrišče, prav tako z naravno travo. Obe igrišči sta lepo urejeni, kar priča tudi dejstvo, da v Kranjski Gori trenira Matjaž Kek s svojo Rijeko.

NA RAZPOLAGO JE:

 2 x igrišče z naravno travo
uporaba rekvizitov za trening