Medulin

nogomet priprave medulin istra belvedere

Medulin leži na samem jugu Istre, 100 km (1 uro vožnje z avtobusom) od slovensko-hrvaške meje. To očarljivo obalno mestece ima dolgo tradicijo pripravljalnega centra za različne športne ekipe, v zadnjih letih pa je še nadgradilo svojo ponudbo. Pozimi in spomladi so v Medulinu na pripravah številni atletski klubi iz različnih evropskih držav. Popolnoma prenovljeni športni hotel Park Plaza Belvedere, oddaljenim le 500m oziroma nekaj minut hoje od atletske steze, je ena najboljših izbir za priprave na celotnem Jadranu. V Medulinu vam zagotavljamo celovito oskrbo ekip po najboljših možnih pogojih.

HOTEL PARK PLAZA BELVEDERE****

V hotelu se nahaja več kot 400 sob, ki so klimatizirane in imajo satelitsko LCD TV, mini bar, sef, telefon in wi-fi internet. Glede na razpoložljivost lahko vašo ekipo nastanimo v lastnem delu hotela, v sobah s pogledom na morje. Vsi obroki so prilagojeni potrebam športnikov. Številni prostori so posebej namenjeni športnikom: masažne sobe, lastna pralnica, fitnes, utežarna, prostori za shranjevanje opreme …

ATLETSKE POVRŠINE

Atletski stadion v Medulinu vključuje atletsko stezo s 4 progami, 4 mesta za met kugle, diske in kladiva ter več kot 14 km cross-country stez, ki so speljane ob morju. Ob atletskih površinah so vam na voljo še vrhunski fitnes (300m2), opremljen s Technogym napravami ter utežarna s platformami za olimpijsko dvigovanje uteži.