Medulin

nogomet priprave medulin istra belvedere

Medulin leži na samem jugu Istre, 100 km (1 uro vožnje z avtobusom) stran od slovensko-hrvaške meje. To očarljivo obalno mestece ima dolgo tradicijo pripravljalnega centra za nogometne ekipe, v zadnjih letih pa je še nadgradilo svojo ponudbo. Pozimi in spomladi so v Medulinu na pripravah številni nogometni klubi in tudi nekatere ekipe najvišjega ranga kot so hrvaške nacionalne reprezentance in prvoligaške ekipe iz različnih držav. Popolnoma prenovljeni športni hotel Park Plaza Belvedere, v kombinaciji z vrhunskimi igrišči, oddaljenimi le nekaj minut hoje, je ena najboljših izbir za nogometne priprave na celotnem Jadranu. V Medulinu vam zagotavljamo celovito oskrbo nogometnih ekip po najboljših možnih pogojih.

HOTEL PARK PLAZA BELVEDERE****

V hotelu se nahaja več kot 400 sob, ki so klimatizirane in imajo satelitsko LCD TV, mini bar, sef, telefon in wi-fi internet. Glede na razpoložljivost lahko vašo ekipo nastanimo v lastnem delu hotela, v sobah s pogledom na morje. Vsi obroki so prilagojeni potrebam športnikov. Številni prostori so posebej namenjeni športnikom: masažne sobe, lastna pralnica, fitnes, utežarna, prostori za shranjevanje opreme …

*Cena je informativna; dejanska cena je odvisna od števila prijavljenih oseb, termina in števila nočitev;

NOGOMETNA IGRIŠČA

Nogometni pripravljalni center Medulin sestavlja 6 odličnih igrišč z naravno travo. Vsa igrišča so FIFA dimenzij, skrbno vzdrževana in so dostopna peš v le nekaj minutah, saj se nahajajo od 400 do 600 m od hotela. Večina igrišč ima tudi kakovostno reflektorsko razsvetljavo za večerni trening. Vaše treninge ali prijateljske tekme lahko posnamemo za kasnejšo analizo. V Medulinu najdete vse za optimalne priprave nogometašev. Ob nogometnih igriščih so vam na voljo še vrhunski fitnes, prostor za dvigovanje uteži in številne tekaške steze ter druge površine za trening v naravi.

NA RAZPOLAGO JE:

 6 x igrišče z naravno travo
 umetna razsvetljava
uporaba rekvizitov za trening