Mengeš

harmonija nogomet priprave

Mengeš je majhen kraj nedaleč od Ljubljane. Mengeš ponuja nastanitev v hotelu Harmonija***. Hotel je na samostojni lokaciji v prekrasni naravi, direktno ob hotelu pa sta dva nogometna igrišča z naravno travo. Hotel Harmonija ponuja wellness, šport in rekreacijo. Svet savn vsebuje 5 različnih sodobnih vrst savn, prostor za sprostitev in poletno teraso.Sobe so opremljene po načelih Feng Shuija, kar ustvarja čudovito, sproščeno vzdušje.

Na voljo vam je 25.000 m2 zunanjih športnih površin, ki ponujajo veliko nogometno (100m x 64m) in manjše pomožno (90m x 55m) nogometno igrišče s travnato podlago, igrišče za mali nogomet in travnate površine, kjer so možnosti rekreacije neomejene. V športnem parku v neposredni bližini pa so vam na voljo tudi zunanja teniška igrišča, košarkaška igrišča, balinarske steze, 3km trim steza. Vsa športna ponudba se nahaja v neposredni bližini centra.

HOTEL HARMONIJA***

Prenočevanje je možno v 12 sodobno opremljenih sobah kategoriziranih s ***, od katerih je 6 dvoposteljnih in 6 galerijskih sob za 3 osebe. Skupna kapaciteta je 30 ležišč. Vse sobe so ogrevane, imajo hladilnik, klimatsko napravo in kabelsko televizijo. Pri galerijskih sobah je kot tretje ležišče na voljo kavč, ki ga lahko uredijo, kot posteljo. V sobah je gostom na voljo brezžični internet (wireless).

Nogomet priprave POLETNE SPLOŠNA

NOGOMETNA IGRIŠČA

Direktno ob hotelu je veliko nogometno (100m x 64m) in manjše pomožno (90m x 55m) nogometno igrišče s travnato podlago, igrišče za mali nogomet in travnate površine, kjer so možnosti rekreacije neomejene.

NA RAZPOLAGO JE:

 2 x igrišče z naravno travo
 umetna razsvetljava
uporaba rekvizitov za trening