Moravske Toplice

Moravske Toplice so verjetno najbolj prestižne toplice v Sloveniji. V Moravskih Toplicah izvira blagodejna črna termomineralna voda, ki je temelj njihove zdravstvene, wellness in kopališke ponudbe. Na voljo je več hotelov s petimi in štirimi zvezdicami, ki so med seboj povezani. Trenirate lahko na več lokacijah (Martjanci, Murska Sobota, Beltinci..), ki pa so vse oddaljene približno od 3-10 km, tako da se je na treninge potrebno odpeljati z avtobusom.

HOTEL LIVADA PRESTIGE*****

Hotel Livada Prestige - Sava Hotels & Resorts v Moravskih Toplicah ponuja klimatizirane sobe s kabelskim internetom in neomejen dostop do velikega kopališča Terme 3000, ki obsega 2 zaprta in 4 zunanje bazene ter fitnes. Prostorne, elegantne sobe vključujejo satelitsko televizijo, mini bar, sef in kopalnico s kadjo ali prho ter sušilcem za lase. Kopalni plašči in brisače so na voljo brezplačno. Vse sobe nudijo zasebni balkon. Znano črno termomineralno vodo lahko poskusite v spa in v večini sob. V bližini hotela najdete teniška igrišča in igrišče za golf z 18 luknjami.

Nogomet priprave POLETNE SPLOŠNA

HOTEL AJDA****

Hotel Ajda je srednje velik hotel s 157 različno velikimi sobami,  od tega je 111 dvoposteljnih, 40 enoposteljnih in 6 luksuznih apartmajev. Vse sobe so z balkonom, v kopalnici pa je kad, WC in sušilnik za lase. Sobe imajo brezžični dostop do interneta, so klimatizirane in opremljene s TV, telefonom in mini barom.

Nogomet priprave POLETNE SPLOŠNA

NOGOMETNA IGRIŠČA

Trenirate lahko na več lokacijah. Najbližje nogometno igrišče je v Martjancih, ki so oddaljeni približno 3 km in je solidne kvalitete. Če želite igrišče višje kvalitete je na voljo Mestni stadion v Murski Soboti (Fazanarija), ki je oddaljen 8 približno km. Igrišče z naravno travo je lepo urejeno in ima vso potrebno infrastrukturo (garderobe, tuši...). Igrišče ima tudi umetno razsvetljavo. V sklopu stadiona je še igrišče z zelo kvalitetno umetno travo in prav tako umetno razsvetljavo.

NA RAZPOLAGO JE:

 1 x igrišče z naravno travo
 1 x igrišče z umetno travo
umetna razsvetljava
garderobe
uporaba rekvizitov za trening