Novigrad

nogometne priprave istra novigrad

Novigrad je ena najbolj priljubljenih destinacij za športne priprave v Istri. Slovenskim ekipam tradicionalno najbolj odgovarja trozvezdični hotel Laguna, tisti, ki želijo vrhunsko kvaliteto nastanitve, pa lahko izberejo štirizvezdični hotel Maestral. Na voljo je varno mesto za shranjevanje koles, bazen, welness, savne... Le nekaj kilometrov od slovenske meje Novigrad ponuja vse potrebno za vašo učinkovito pripravo na novo tekmovalno obdobje.

HOTEL MAESTRAL****

Hotel Maestral vas bo navdušil z udobjem v sobah in dodatnimi storitvami. V ponudbo priprav je vključena uporabo vrhunskega fitnesa in vstop v čudovit wellness s savnami in bazeni za sprostitev po napornih treningih. V hotelski restavraciji vam bodo postregli z obroki prilagojenimi vašim željam. Ob večerji je vključena brezalkoholna in alkoholna pijača.

HOTEL LAGUNA***

Le kratek sprehod od starega mestnega jedra stoji Hotel Laguna, najbolj priljubljen hotel za skupine športnikov. Pozimi in pomladi v njem gostijo ekipe iz različnih delov Evrope. Vse sobe v hotelu so ogrevane in klimatizirane ter prijetne tudi v manj toplih mesecih leta. Obroke vam postrežejo v hotelski restavraciji in so po dogovoru sestavljeni na vašo željo. Ob večerji je vključena brezalkoholna in alkoholna pijača.