Novigrad

nogometne priprave istra novigrad

Novigrad je ena najbolj priljubljenih destinacij za športne priprave v Istri. Slovenskim ekipam tradicionalno najbolj odgovarja trozvezdični hotel Laguna, tisti, ki želijo vrhunsko kvaliteto nastanitve, pa lahko izberejo štirizvezdični hotel Maestral. Na voljo je varno notranji bazen z morsko vodo, welness, savne... Le nekaj kilometrov od slovenske meje Novigrad ponuja vse potrebno za vašo učinkovito pripravo na novo tekmovalno obdobje.

HOTEL MAESTRAL****

Hotel Maestral vas bo navdušil z udobjem v sobah in dodatnimi storitvami. V ponudbo priprav je vključena uporabo vrhunskega fitnesa in vstop v čudovit wellness s savnami in bazeni za sprostitev po napornih treningih. V hotelski restavraciji vam bodo postregli z obroki prilagojenimi vašim željam.

HOTEL LAGUNA***

Le kratek sprehod od starega mestnega jedra stoji Hotel Laguna, najbolj priljubljen hotel za skupine športnikov. Pozimi in pomladi v njem gostijo ekipe iz različnih delov Evrope, tudi Slovenije. Vse sobe v hotelu so ogrevane in klimatizirane ter prijetne tudi v manj toplih mesecih leta. Obroke vam postrežejo v hotelski restavraciji in so po dogovoru sestavljeni na vašo željo.

TENIŠKA IGRIŠČA

Za aktivne ljubitelje tega športa razpolagajo z 19 teniškimi tereni na zemlji. 17 terenov se nahaja v neposredni bližini hotela, dva pa sta v sklopu kampa Aminess Park Mareda. Vse terene redno vzdržujejo. Opremljeni so z vsemi potrebnimi vsebinami. Po športnih naporih se lahko osvežite ob pijači in si povrnete moči z lahkimi obroki v cafe baru v sklopu teniškega centra. Prednosti terenov so prepoznale tudi številne renomirane domače in evropske teniške šole, ki v Novigradu že tradicionalno organizirajo svoje kampe in turnirje. Blaga klima vam omogoča uporabo terenov od zgodnje pomladi do pozne jeseni. ATP Croatia Open v Umagu je že vrsto let neizogibni dogodek za vse ljubitelje tenisa, organiziran pa je samo nekaj minut vožnje od Novigrada.