Novigrad

nogometne priprave istra novigrad

Novigrad je ena najbolj priljubljenih destinacij za nogometne priprave v Istri. Slovenskim ekipam tradicionalno najbolj odgovarja hotel Laguna s treningi v bližnjem nogometnem centru. Na voljo so igrišča z naravno ali umetno travo, fitnes, površine za tek in trening v naravi, bazeni, savne... Le nekaj kilometrov od slovenske meje Novigrad ponuja vse potrebno za vašo učinkovito pripravo na novo tekmovalno obdobje.

HOTEL MAESTRAL****

Hotel Maestral vas bo navdušil z udobjem v sobah in dodatnimi storitvami. V ponudbo priprav je vključena uporabo vrhunskega fitnesa in vstop v čudovit wellness s savnami in bazeni za sprostitev po napornih treningih. V hotelski restavraciji vam bodo postregli z obroki prilagojenimi vašim željam.

Nogomet priprave Novigrad Maestral

*Cena je informativna; dejanska cena je odvisna od števila prijavljenih oseb, termina in števila nočitev;

HOTEL LAGUNA***

Le kratek sprehod od starega mestnega jedra stoji Hotel Laguna, najbolj priljubljen hotel za skupine nogometašev. Pozimi in pomladi v njem gostijo ekipe iz različnih delov Evrope, tudi Slovenije. Vse sobe v hotelu so ogrevane in klimatizirane ter prijetne tudi v manj toplih mesecih leta. Obroke vam postrežejo v hotelski restavraciji in so po dogovoru sestavljeni na vašo željo.

Nogomet priprave Novigrad Laguna

*Cena je informativna; dejanska cena je odvisna od števila prijavljenih oseb, termina in števila nočitev;

NOGOMETNA IGRIŠČA

Nogometni tereni so kvalitetni in lepo urejeni. Hotela imata svoje nogometne terene, oddaljene približno 300 m. Na voljo sta 2 igrišči z naravno travo in eno igrišče z umetno travo. Igrišča imajo umetno razsvetljavo in garderobe. Na razpolago je še igrišče z vrhunsko umetno travo in razsvetljavo v Dajli, ki je od Novigrada oddaljena približno 6 km.

NA RAZPOLAGO JE:

 3 x igrišče z naravno travo
 2 x igrišče z umetno travo
umetna razsvetljava
uporaba rekvizitov za trening