Piran

priprave nogomet piran istra

Piran je biser slovenske Obale in je pravi kraj za zimske in pomladanske športne priprave. Štirizvezdični hotel Piran je najboljši hotel v mestu in ima odlično lego tik ob obali in ob starem mestnem jedru Pirana. Celoten hotel je bil nedavno prenovljen in ponuja elegantno opremljene, svetle in udobne sobe s pogledom na morje ali stari del mesta. Obroke, ki so lahko prilagojeni za športnike, vam bodo postregli v hotelski restavraciji, ob kavi pa se boste lahko usedli na terasi na vrhu hotela ali v hotelski kavarni na obali.

HOTEL PIRAN****

Hotel Piran je najboljši hotel v mestu in ima odlično lego tik ob obali in ob starem mestnem jedru Pirana. V hotelu Piran vas bodo nastanili v 15 prostornih apartmajih ali 74 sodobnih sobah s štirimi zvezdicami in s pogledom na prostranstvo morja ali srednjeveški Piran. Celoten hotel je bil nedavno prenovljen in ponuja elegantno opremljene, svetle in udobne sobe z balkonom. Obroke, ki so lahko prilagojeni za športnike, vam bodo postregli v hotelski restavraciji, ob kavi pa se boste lahko usedli na terasi na vrhu hotela ali v hotelski kavarni na obali.

MLADINSKI DOM PIRAN

Dom stoji v Piranu na Vrtni ulici s pogledom na Tartinijev trg. Objekt razpolaga s 76 ležišči. Sobe z etažnimi oz. lastnimi TWC imajo od štiri do šest ležišč. V sklopu doma je kuhinja in jedilnica s 40 sedeži ter pokrita terasa s 45 sedeži. Dom je opremljen s TV aparati in ozvočenjem za izvajanje prireditev.