Piran

priprave nogomet piran istra

Piran je biser slovenske Obale in je pravi kraj za zimske in pomladanske priprave nogometnih ekip, ki iščejo dober hotel z igriščem za treninge v bližini. Stari Piran ima posebno energijo, ki jo bodo dobri trenerji znali prenesti na igralce ter jih motivirati za trdo delo na treningu. Po drugi strani pa je adut Pirana tudi umirjenost, ki pozitivno vpliva na počutje celotne ekipe. Vašo ekipo bomo namestili v Hotelu Piran****, ki leži na obali, v samem centru starega mestnega jedra. Prva izbira za treninge je mestni stadion Pod obzidjem, na vašo željo pa jih lahko uredimo tudi na drugih igriščih v bližini.

HOTEL PIRAN****

Hotel Piran je najboljši hotel v mestu in ima odlično lego tik ob obali in ob starem mestnem jedru Pirana. Celoten hotel je bil nedavno prenovljen in ponuja elegantno opremljene, svetle in udobne sobe s pogledom na morje ali stari del mesta. Obroke, ki so lahko prilagojeni za športnike, vam bodo postregli v hotelski restavraciji, ob kavi pa se boste lahko usedli na terasi na vrhu hotela ali v hotelski kavarni na obali.

Nogomet priprave Piran HotelPiran

*Cena je informativna; dejanska cena je odvisna od števila prijavljenih oseb, termina in števila nočitev;

MLADINSKI DOM PIRAN

Dom stoji v Piranu na Vrtni ulici s pogledom na Tartinijev trg. Objekt razpolaga s 76 ležišči. Sobe z etažnimi oz. lastnimi TWC imajo od štiri do šest ležišč. V sklopu doma je kuhinja in jedilnica s 40 sedeži ter pokrita terasa s 45 sedeži. Dom je opremljen s TV aparati in ozvočenjem za izvajanje prireditev.

Nogomet priprave Piran Po_itni_ki dom

*Cena je informativna; dejanska cena je odvisna od števila prijavljenih oseb, termina in števila nočitev;

NOGOMETNA IGRIŠČA

Nogometni stadion Pod obzidjem leži na vrhu klifa nad Piranom. Igrišče je pokrito z umetno travo in ima kvalitetno reflektorsko razsvetljavo, tako da omogoča dobre pogoje za trening tudi v večernih urah. Stadion je ograjen, ekipam so na voljo garderobe s tuši in prostor za opremo. V nekaj minutah vožnje iz Pirana so dostopna igrišča z naravno ali umetno travo v Kortah, Izoli ali Kopru.

NA RAZPOLAGO JE:

 1 x igrišče z umetno travo
 umetna razsvetljava
garderobe
uporaba rekvizitov za trening