Poreč

priprave nogomet istra poreč

Poreč vas bo z bujnim zelenim rastjem, toplejšim vremenom in izvrstnimi pogoji za trening motiviral, da poženete delovno temperaturo na nekaj stopenj višjo raven. V Zeleni Laguni sta na voljo dva hotela različnih cenovnih rangov - vrhunski štitizvezdični hotel Laguna Molindrio in trozvezdični hotel Plavi. Oba hotela sta vajena gostiti športne ekipe in več kot uspešno poskrbita za zadovoljstvo ekip, ki pridejo na zimske priprave. Približno 700 m od hotelov se nahaja tudi večja športna dvorana, kjer so na voljo igrišča za rokomet, košarko, odbojko, badminton in profesionalno opremljen fitnes oziroma utežarna.

HOTEL LAGUNA MOLINDRIO****

Nedavno prenovljen hotel Laguna Molindrio se nahaja na mirni lokaciji, 5 min hoje od plaže v letovišču Zelena Laguna. V hotelu je na voljo manjši fitness in wellness park s številnimi savnami. Vse elegantne sobe s pogledom na Jadransko morje ali park so klimatizirane in vključujejo satelitsko TV z ravnim zaslonom, minibar ter sef. Brezžični internet lahko uporabljate povsod v hotelu.

HOTEL PLAVI***

Hotel Plavi se nahaja na priročni lokaciji, le 30 m od plaže. Ponuja zunanji bazen, teraso za sončenje, samopostrežno restavracijo za vse okuse in bogat zabavni program. V celoti klimatiziran hotel nudi sobe, ki vključujejo satelitsko TV in lastno kopalnico s prho ter sušilcem za lase. Nekatere sobe imajo tudi zaseben balkon. Hotelska plaža je prejela mednarodno priznanje Modra zastava.