Poreč

priprave nogomet istra poreč

Poreč vas bo z bujnim zelenim rastjem, toplejšim vremenom in izvrstnimi pogoji za trening motiviral, da že med ligaškim premorom poženete delovno temperaturo na nekaj stopenj višjo raven. Pol ure vožnje iz Slovenije imate na voljo idealne razmere za priprave na prve tekme v novem letu. Povsem obnovljen nogometni center v kombinaciji z dvema odličnima hoteloma vam daje možnosti, kot jih imajo redki pripravljalni centri na obali Mediterana. Na voljo so 3 igrišča z naravno travo standardnih velikosti in eno igrišče z umetno travo. Igrišča so osvetljena in omogočajo večerni trening. Od hotela so oddaljena približno 500 m, tako da se lahko na treninge odpravite peš.

HOTEL LAGUNA MOLINDRIO****

Nedavno prenovljen hotel Laguna Molindrio se nahaja na mirni lokaciji, 5 min hoje od plaže v letovišču Zelena Laguna. V hotelu je na voljo manjši fitness in wellness park s številnimi savnami. Vse elegantne sobe s pogledom na Jadransko morje ali park so klimatizirane in vključujejo satelitsko TV z ravnim zaslonom, minibar ter sef. Brezžični internet lahko uporabljate povsod v hotelu.

Nogomet priprave Pore_ LagunaMolindrio

*Cena je informativna; dejanska cena je odvisna od števila prijavljenih oseb, termina in števila nočitev;

HOTEL PLAVI***

Hotel Plavi se nahaja na priročni lokaciji, le 30 m od plaže. Ponuja zunanji bazen, teraso za sončenje, samopostrežno restavracijo za vse okuse in bogat zabavni program. V celoti klimatiziran hotel nudi sobe, ki vključujejo satelitsko TV in lastno kopalnico s prho ter sušilcem za lase. Nekatere sobe imajo tudi zaseben balkon. Hotelska plaža je prejela mednarodno priznanje Modra zastava.

Nogomet priprave Pore_ Plavi

*Cena je informativna; dejanska cena je odvisna od števila prijavljenih oseb, termina in števila nočitev;

NOGOMETNA IGRIŠČA

V septembru 2015 so pričeli z obnovo obstoječih nogometnih površin, tako da bodo v sezoni 2016 povsem na novo urejena in vrhunsko pripravljena. Na voljo bodo 3 igrišča z naravno travo ustreznih velikosti in eno igrišče z umetno travo. Igrišča so osvetljena in omogočajo večerni trening. Od hotela so oddaljena približno 500 m.

NA RAZPOLAGO JE:

3 x igrišče z naravno travo
1 x igrišče z umetno travo
umetna razsvetljava
garderobe
uporaba rekvizitov za trening