Ptuj

football trainingcamp slovenia

Ptuj je verjetno najbolj elitna destinacija za nogometne priprave v Sloveniji. Ptuj je mesto in središče mestne občine Ptuj. Je eno najstarejših mest v Sloveniji. Območje mesta je bilo poseljeno že v mlajši kameni dobi, v antiki se je iz vojaškega tabora razvila rimska utrdba Poetovio. Srednjeveški del mesta se je naslonil na vznožje Grajskega griča. V neposredni bližini je vrhunski nogometno park Kidričevo, kjer so trenirala že mnoga vrhunska moštva Valencia, Reading, WBA...

GRAND HOTEL PRIMUS****

Grand Hotel Primus ima 119 klimatiziranih in udobno opremljenih sob, med njimi so trije luksuzni apartmaji. Vse sobe imajo kopalnico s sušilnikom za lase, kopalnim plaščem, kopalnimi brisačami, kabelsko LCD TV, priključkom za internet, telefon, sef in mini bar. Večina sob ima balkon, superior sobe pa tudi kad s termalno vodo.

Nogomet priprave POLETNE SPLOŠNA

NOGOMETNA IGRIŠČA

Na voljo je nogometni park Kidričevo, ki je verjetno najbolj kvalitetno igrišče z naravno travo v Sloveniji. Vključuje 3 vrhunska igrišča z naravno travo in eno igrišče z umetno travo. Površine imajo umetno razsvetljavo. Od hotela je oddaljeno približno 8 km.

NA RAZPOLAGO JE:

 3 x igrišče z naravno travo
 1 x igrišče z umetno travo
umetna razsvetljava
garderobe
uporaba rekvizitov za trening