Pula

priprave nogomet pula istra

Pula je kraj presežkov že vse od rimskih časov, na katere v mestu spominja veličasten kolosej. Atletski trenerji, ki izbirajo mesto za naslednje priprave svoje ekipe, pa bodo v Puli pozimi in spomladi 2016 našli predvsem odlično razmerje med kvaliteto in ceno. Hotel Pula je specializiran za športnike in je uspešno gostil že številne atletske ekipe iz Slovenije. Tudi letos bo tako in če ste med tistimi, ki skrbno pazite na proračun priprav, vam predlagamo, da razmislite o Puli kot eni od možnosti in nas pokličete! (Čim prej, tem bolje – za zgodnje prijave omogočimo dodaten popust.)

ŠPORTNI HOTEL PULA***

Hotel Pula je srednje velik hotel s 180 sobami in apartmaji, ki so v hladnejšem delu leta tudi primerno ogrevani in v katerih je vse za udobno bivanje vaših atletov. Sobe so bile letos na novo opremljene. Hotel leži le nekaj korakov stran od borovega gozdička, skozi katerega stopnice vodijo do krasne kamnite plaže. Samo 500m od hotela je atletski stadion, ki omogoča trening vseh disciplin. Hotel ima na voljo dobro opremljen fitnes, prostor za masažo, savne in manjši bazen za ledeno kopel.

ATLETSKI STADION

Atletski stadion Veruda v Puli ima kvalitetno atletsko stezo iz tartana za 8 tekmovalcev. Na stadionu lahko trenirate vse discipline (skok v višino, skok v daljino, tek čez ovire, met kopja in krogle..).