Pula

priprave nogomet pula istra

Pula je kraj presežkov že vse od rimskih časov, na katere v mestu spominja veličasten kolosej. Nogometni trenerji, ki izbirajo mesto za naslednje priprave svoje ekipe, pa bodo v Puli pozimi in spomladi 2016 našli predvsem odlično razmerje med kvaliteto in ceno. Hotel Pula je specializiran za športnike in je uspešno gostil že številne ekipe nogometašev. Tudi letos bo tako in če ste med tistimi, ki skrbno pazite na proračun priprav, vam predlagamo, da razmislite o Puli kot eni od možnosti in nas pokličete! (Čim prej, tem bolje – za zgodnje prijave omogočimo dodaten popust.)

ŠPORTNI HOTEL PULA***

Hotel Pula je srednje velik hotel s 180 sobami in apartmaji, ki so v hladnejšem delu leta tudi primerno ogrevani in v katerih je vse za udobno bivanje vas in vaših igralcev. Sobe so bile letos na novo opremljene. Hotel leži le nekaj korakov stran od borovega gozdička, skozi katerega stopnice vodijo do krasne kamnite plaže. V bližini hotela (nekaj minut hoje) sta 2 nogometni igrišči z naravno travo, atletski stadion in številne naravne površine za kondicijski trening.

Nogomet priprave Pula HotelPula

*Cena je informativna; dejanska cena je odvisna od števila prijavljenih oseb, termina in števila nočitev;

NOGOMETNA IGRIŠČA

Pula ima z bližnjo okolico 5 nogometnih igrišč, ki jih je mogoče najeti za trening. V neposredni bližini hotela (500 m) sta 2 igrišči oz. stadiona, to sta Valkane in Uljanik, na katerih običajno trenirajo nogometne ekipe na pripravah. Na mestnem stadionu Aldo Drosina je na voljo vrhunsko igrišče z umetno travo. Do drugih igrišč je potrebno z avtobusom.

NA RAZPOLAGO JE:

 2 x igrišče z naravno travo
 1 x igrišče z umetno travo

 umetna razsvetljava
garderobe
uporaba rekvizitov za trening