Rogaška Slatina

nogomet priprave

Rogaška Slatina je elitna baza za priprave kot tudi eno izmed najbolj znanih zdraviliških krajev z več stoletno tradicijo. Rogaška Slatina je gostila že veliko znanin ekip. Na voljo je veliko nastanitev, mi pa priporočamo Grand Hotel Sava Superior****, ki je gostil že vrsto športnih ekip. Za vse goste Grand hotela Sava je v ceno vključena vadba v prostornem fitnes centru, kjer opravljajo tudi test porabe kisika VO2 max, ki bo pokazal vašo telesno pripravljenost.

GRAND HOTEL SAVA SUPERIOR****

S cvetočim parkom in zeleno naravo obdan hotel vam nudi pravo sprostitev. Hotel ima 232 dvoposteljnih sob in 17 apartmajev. Sobe vključujejo kopalnico (tuš ali kad), WC, TV, radio, telefon, mini-bar, sef, kopalni plašč, klimatska naprava , brezplačen WI FI, balcon in povezane sobe, brezplačen parkirni prostor. Hotel ima na voljo še kongresni center, frizerski salon, Wellness center, notranje bazene in savne.

Nogomet priprave POLETNE SPLOŠNA

NOGOMETNA IGRIŠČA

Športni park Rogatec je oddaljen 10 min vožnje z avtobusom in vključuje veliko igrišče z naravno travo in dve igrišči z umetno travo. Eno igrišče z umetno travo je UEFA dimenzij in ima umetno travo visoke kakovosti. Obe igrišči imata umetno razsvetljavo.

NA RAZPOLAGO JE:

 1 x igrišče z naravno travo
 2 x igrišče z umetno travo
umetna razsvetljava
garderobe
uporaba rekvizitov za trening