Rogla

rogla_nogometne_priprave

Dolgoletna tradicija gostovanja vrhunskih športnikov je pomagala izoblikovati celovito ponudbo na enem mestu. Olimpijski center Rogla leži na nadmorski višini 1500 m, kar pomaga pri izboljšanju aerobne kapacitete, hkrati pa zagotavlja prijetnejše temperature v poletnih mesecih. V neposredni bližini nastanitve sta 2 nogometna terena z naravno travo. Na voljo je tudi manjše igrišče z umetno travo ali pa velika športna hala, kjer se lahko trenira v primeru dežja.

HOTEL PLANJA****

Odlična izbira za aktiven oddih, poslovno srečanje ali sprostitev. Hotel v glavnem hotelskem kompleksu na Rogli vključuje veliko večnamensko dvorano in seminarske sobe. Sobe v hotelu so opremljene s TV, telefonom, mini barom, sefom, kopalnico (wc, tuš/ kad) in brezžičnim internetom.

Nogomet priprave POLETNE SPLOŠNA

HOTEL NATURA****

V hotelu se prepletata tradicija in sodobnost, goste pa očarajo čudoviti razgledi, ki se odpirajo s teras. Izbirate lahko med dvoposteljnimi sobami, povezanimi sobami ali apartmaji. V Tekaškem baru ali v kavarni Natura se ustavite na zdravem okrepčilu, v restavraciji Brusnica pa poizkusite izbrane »Okuse Rogle« in »Okuse Nature«. Po aktivnem dnevu poiščite sprostitev v novem Wellness centru Natura. Sobe imajo TV, telefon, mini bar, sef, kopalnica (wc, tuš/ kad), brezzični internet in prezračevalni sistem.

Nogomet priprave POLETNE SPLOŠNA

HOTEL ROGLA***

Hotel se nahaja v isti zgradbi kot hotel Planja. Sobe v hotelu so opremljene s TV, telefonom, mini barom, kopalnico (wc, tuš/ kad) in brezžičnim internetom.

Nogomet priprave POLETNE SPLOŠNA

NOGOMETNA IGRIŠČA

Na voljo sta dve nogometni igrišči z naravno travo, ki sta lepo urejeni. Na voljo je še manjše igrišče z umetno travo in razsvetljavo.

NA RAZPOLAGO JE:

 2 x igrišče z naravno travo
 1 x manjše igrišče z umetno travo
umetna razsvetljava
garderobe
uporaba rekvizitov za trening