Rovinj

Rovinj - Rovigno

Rovinj je ena izmed najbolj luksuznih destinacij za nogometne priprave. Prebivati je mogoče v dveh vrhunskih hotelih, ki zagotavljata zadovoljstvo še tako zahtevnih športnih ekip. Hotela Eden in Lone se nahajata v svoji laguni in sta obdana s senco stoletnih borovcev. Oba imata izvrstne sobe, svoji fitnes dvorani, ogrevane bazene, raznovrstne savne in sobe za masažo. Nogometni center Valbruna je od hotelskega kompleksa oddaljen 900 m, tako da se na treninge lahko odpravite tudi peš ali s kolesi.

HOTEL EDEN****

Hotel Eden s pogledom na zaliv in plažo se nahaja na mirni lokaciji, na robu 100-letnega parka Zlati Rt v Rovinju. Obdan je z bujnim rastlinjem in ponuja zunanje ter notranje bazene in zasebno plažo z brezplačnimi ležalniki ter senčniki. Popolnoma prenovljen wellness in spa obsega 4 sobe za tretmaje, prostor za spa tretmaje v dvoje, predel za sprostitev, sodoben fitnes in bar Vital. V termalnem delu lahko obiščete finsko in infrardečo savno, turško kopel ter solno sobo.

Nogomet priprave Rovinj Eden

*Cena je informativna; dejanska cena je odvisna od števila prijavljenih oseb, termina in števila nočitev;

HOTEL LONE*****

Hotel Lone se nahaja sredi narodnega parka Zlati rt, 200 m od morja in 15 min hoje od središča Rovinja. Ponuja teraso in wellness. Zgrajen je bil leta 2011 in nudi modno zasnovane sobe z brezplačnim brezžičnim internetom ter zasebnim balkonom. Sodobne sobe vključujejo satelitsko TV z ravnim zaslonom, sef za prenosni računalnik in klimatsko napravo. V sklopu hotela lahko obiščete wellness z masažnim bazenčkom, s parno kopeljo, savno in z masažno sobo. Zunanji bazen, ki je obdan s prostorno teraso za sončenje, si delite z gosti sosednjega hotela. Sprostite se lahko tudi v velikem notranjem bazenu s pogledom na bujen vrt.

Nogomet priprave Rovinj Lone

*Cena je informativna; dejanska cena je odvisna od števila prijavljenih oseb, termina in števila nočitev;

NOGOMETNA IGRIŠČA

Nogometni center Valbruna sestavljajo tri zelo dobro urejena igrišča standardnih dimenzij. Dve igrišči imata vzorno urejeno igralno površino z naravno travo, tretje igrišče pa je pokrito z novo, vrhunsko umetno travo. Dodatno je v nogometnem centru še manjše igrišče dimenzije 58 x 46 m, prav tako z umetno travo. Vsa igrišča imajo umetno razsvetljavo in omogočajo tudi večerne treninge. Trening center Valbruna je od hotelskega kompleksa oddaljen 900 m, tako da se na treninge lahko odpravite tudi peš ali s kolesi.

NA RAZPOLAGO JE:

 2 x igrišče z naravno travo
 2 x igrišče z vrhunsko umetno travo
umetna razsvetljava
garderobe
uporaba rekvizitov za trening