Umag

stella-maris nogometni tereni umag

Umag je ena najbolj prepoznavnih lokacij za nogometne priprave, saj leži le nekaj kilometrov od Slovenije. Umag ima vrsto solidno urejenih igrišč, na katerih je mogoče trenirati od jeseni do poletja. Hotelska ponudba je prilagojena množici klubov, ki se v pripravljalnem času zgrnejo v mesto. Za vas in vašo ekipo lahko uredimo namestitev v 4-zvezdičnih depandansah Village Sol Garden Istra in Residence Sol Umag.

RESIDENCE SOL UMAG****

Stavba s 86 sobami leži zraven Hotela Sol Umag. Sobe, ki so bile v letu 2013 prenovljene, so funkcionalno opremljene in zelo primerne za športnike na pripravah. V sobah so klimatske naprave, satelitski TV z ravnim zaslonom, telefon, kopalnica s prho in sušilnikom za lase, zakonska postelja ali dve postelji za po eno osebo in urejen balkon s pogledom na park.

*Cena je informativna; dejanska cena je odvisna od števila prijavljenih oseb, termina in števila nočitev;

VILLAGE SOL GARDEN ISTRA****

Dvoposteljne sobe in hotelski apartmaji v bližini Hotela Sol Garden Istra so v hladnejšem času leta primerno ogrevani. Članom ekipe so poleg postelj na voljo lastne kopalnice s tušem, balkon in v sobah še satelitska TV in internet priključek.

*Cena je informativna; dejanska cena je odvisna od števila prijavljenih oseb, termina in števila nočitev;

NOGOMETNA IGRIŠČA

Veliki nogometni kompleks Stella-Maris se nahaja v neposredni bližini naših namestitvenih objektov in je dostopen peš. Nogometni center sestavljajo stadion, ki je licenciran za najvišji nivo tekmovanja, in dve pomožni travnati igrišči ter igrišče z umetno travo. Umetna razsvetljava omogoča treninge tudi v večernih urah.

Na širšem področju Umaga (Petrovija, Savudrija, Juricani, Babići, Marija na Krasu) je na voljo še 8 drugih igrišč.

NA RAZPOLAGO JE:

 3 x igrišče z naravno travo
 1 x igrišče z umetno travo
umetna razsvetljava
uporaba rekvizitov za trening