Vrsar

vrsar_priprave_nogomet_istra

Vrsar je z dvema nogometnima igriščema z naravno travo že uveljavljena destinacija priprav nogometnih klubov. Vrsar je pisano, umirjeno istrsko mestece, ki vas bo navdušilo in sprostilo. V Vrsarju ponujamo namestitev v dveh trozvezdičnih hotelih, ki sta navajena gostiti nogometne ekipe.

HOTEL PINETA***

Hotel Pineta je eden najbolj prisrčnih hotelov v naši ponudbi. Stoji na vrhu griča nasproti starega jedra Vrsarja, sobe imajo lep razgled na staro mesto in bližnje otoke. Od hotela do igrišča je mogoče v nekaj minutah priti tudi peš, razdalja je okrog 900 metrov.  V hotelu je okrog 100 standardno opremljenih sob. Večina jih ima odličen razgled na mesto, obalo in bližnje otočke. Klimatiziran fitnes center je dobro opremljen z napravami.

Nogomet priprave Vrsar Pineta

*Cena je informativna; dejanska cena je odvisna od števila prijavljenih oseb, termina in števila nočitev;

HOTEL VILLA VRSAR***

VillaVrsar je manjši, družinsko voden hotel v neposredni bližini mestnega nogometnega stadiona. Vaši ekipi lahko namenimo do 16 sob s po 2, 3 ali tudi več ležišči. Sobe so standardno opremljene (kopalnica, tv, mini bar …) in v hladnejših mesecih prijetno ogrevane, za nameček imajo še terase z razgledom na morje. Hotel odlikujeta tudi dobra kuhinja in prijazni gostitelji.

Nogomet priprave Vrsar VillaVrsar

*Cena je informativna; dejanska cena je odvisna od števila prijavljenih oseb, termina in števila nočitev;

NOGOMETNA IGRIŠČA

Nogometni stadion je ob glavni cesti, zelo blizu centra mesta. Travnate površine so lepo urejene, na voljo so garderobe in tuši. Stadion je sestavljen iz glavnega igrišča standardnih dimenzij in manjšega pomožnega, oba z naravno travo.

NA RAZPOLAGO JE:

✓ 1 x igrišče z naravno travo
✓ 1 x polovično igrišče z naravno travo
✓ garderobe
✓ uporaba rekvizitov za trening