O NAS

V modernem športu je priprava bistvenega pomena za uspešen nastop na tekmovanju. Naj gre za ekipo ali športnike posameznike, priprave športnikov na tekmovanje potekajo različnih področjih – od fizične, taktične, tehnične pa do psihične priprave. 

Kot dober trener ali klubski funkcionar skrbite za to, da ima vaša ekipa v domačem kraju najboljše možne pogoje za vadbo. Vendar pa pogoji iz različnih vzrokov doma niso vedno optimalni, ali pa vaša ekipa preprosto potrebuje spremembo okolja, da se igralci bolje povežejo v ekipo. Takrat je pametno oditi trenirat v drug kraj in takrat smo tukaj mi, da vam pomagamo zagotoviti najboljše pogoje. 

PRIPRAVE.COM je znamka športne agencije, specializirane za organizacijo športnih priprav. Priprave organiziramo po vaših željah: uredimo vse od rezervacije terminov igrišč do namestitve v hotelih, zahtevnejšim ekipam pa izpolnimo tudi bolj specifične želje.

Ne glede na to ali ste profesionalna ekipa, športna šola ali skupina rekreativcev, PRIPRAVE.COM vam zagotovimo najboljše možne pogoje za trening, regeneracijo in sprostitev v izbranem kraju vaših priprav.

PRIPRAVE.COM

Potovanja, ki vas delajo boljše...

 

STORITVE

Za naše partnerske športne klube, športne šole in rekreativne športne skupine s partnerji organiziramo priprave izven domačega kraja treninga. To običajno zajema: 

 • - svetovanje,
 •  - individualno iskanje najboljših pogojev pri partnerjih, 
 • - rezervacijo hotelskih sob, 
 • - rezervacijo nogometnih igrišč, 
 • - rezervacijo drugih površin za trening (fitnes, dvorana …), 
 • - organizacijo prijateljskih tekem, 
 • - posredovanje v primeru sprememb razmer med pripravami (vreme, specifične želje …).

 

Na vašo željo lahko z našimi partnerji uredimo tudi prevoze na pripravah ali do izbrane destinacije priprav. Izpolnimo pa tudi potrebe bolj zahtevnih ekip na pripravah, na primer: 

 • - športna diagnostika (testiranje v laboratoriju ali na športnih površinah), 
 • - priprava in izvedba specifičnih programov treningov razvoja moči, hitrosti, vzdržljivosti ali agilnosti, 
 • - priprava in izvedba programov rehabilitacije in preprečevanja športnih poškodb, 
 • - svetovanje na področju športne prehrane, 
 • - VIP oskrba (sponzorji, vodstvo …), 
 • - PR storitve.

EKIPA

Olgica

 

Matjaž Voglar - Organizator in vodja priprav: nogomet, atletika, košarka, rokomet

»Istra postaja vse bolj prepoznavna destinacija za nogometne priprave. In to ne samo v naši regiji, saj v zadnjih letih opažamo trend povečevanja prihodov nogometnih ekip iz severne in vzhodne Evrope. Vse to spreminja razmere na trgu – na eni strani povečuje pestrost in možnosti za trening tekme, na drugi pa žal vpliva na rast cen tudi za slovenske klube. Prav zato smo letos v PRIPRAVE.COM izbor razširili tudi na destinacije, v katerih bodo priprave dostopne tudi za nogometne klube z bolj omejenim proračunom za športna potovanja.«

 

 

Jernej Milenkovič - Organizator in vodja priprav: nogomet, kolesarstvo

»Ustrezno okolje za trening je izjemnega pomena za napredovanje ekipe in posameznikov. Želje trenerjev so različne, zato je vsak klub zgodba zase. Z individualno obravnavo klubom omogočamo, da po dostopnih pogojih dobijo vse, kar potrebujejo za kvaliteten trening izven svojega domačega kraja.«

 

 

PARTNERJI

Številni partnerji nam omogočajo, da vam lahko ponudimo veliko možnosti za odhod na priprave. V naši ponudbi boste gotovo našli pripravljalni center, ki bo nudil ustrezne pogoje za trening vaše ekipe. Sodelujemo s hotelskimi podjetji, upravljavci igrišč, transportnimi podjetji, športnimi agencijami ter športnimi klubi v Sloveniji, na Hrvaškem in širše.

Naše povezave so temelj za to, da vam zagotovimo igrišča, opremo, namestitev in prijateljske tekme po vaših željah in dostopnih cenah. V naši ponudbi pripravljalnih centrov najdete le izbrane destinacije. Pogoje za trening in namestitev skrbno preverjamo ter tako zagotavljamo kakovost naših storitev.

PRIPRAVE.COM je blagovna znamka podjetja ADRENALINČEK d.o.o., Spominska ulica 4, 3000 Celje.

Logo Priprave Nogomet Istra